Professionele verkeersbegeleiding in situaties waar tijdelijk het verkeer of parkeerbeheer geregeld moet worden. De werkzaamheden worden door geüniformeerde en gecertificeerde verkeersregelaars uitgevoerd. Er is gekozen voor veiligheid, uitstraling en gezag. RSG Security verkeersregelaars biedt naast landelijk bevoegde verkeersregelaars, ook verhuur van materieel en complete verkeersveiligheidsplannen voor particuliere organisaties, kleine en grote evenementen, de bouwwereld, wegbeheerders en de overheid.

Waarom moet u bij ons zijn?

 

Beveiligers en verkeersregelaars van RSG Security hebben natuurlijk de landelijke aanstellingspassen, zij zijn via ons voor zowel naar hun als naar U toe zeer goed verzekerd en beschikken over de wettelijk voorgeschreven kleding en attributen. Daarnaast zijn ze professioneel, deskundig en hebben voldoende ervaring opgedaan om op te kunnen treden als beroepsmatige beveiligers/verkeersregelaars.

 

Kortom, wij zijn een beroepsmatig beveiligings bedrijf gespecialiseerd in het leveren van landelijk aangestelde beveiligers/verkeersregelaars. Wij zijn landelijk inzetbaar voor de volgende klussen:

 

• Beveiliging
• Evenementenbeveiliging
• Beveiliging